Ksm Logo Komunalni Servisi Web

Naše usluge

Odaberite i dogovorite jednu ili odaberite pakete naših profesionalnih usluga

ODRŽAVANJE INTERIJERA

Vršimo usluge higijenskog održavanja objekata (stambenih, poslovnih, institucija…). Kao dugogodišnji podizvođač unutar INA RNS, iskazali smo se i renomirali u poslu kompletnog higijenskog održavanja raznih vrsta objekata. U to primarno ulaze uredi i kancelarije, ali i radne okoline unutar industrijskih pogona.

ODRŽAVANJE EKSTERIJERA

Kao glavnu djelatnost KSM-a moramo navesti uslugu održavanja zelenih površina, odnosno košnju trave i sječu šiblja. Za potrebe košnje trave koristimo najmoderniju mehanizaciju – trimere i samohodne kosilice te traktorske malčere s zglobom. Svi naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u ovoj djelatnosti. Vezano uz sječu šiblja moramo napomenuti da i tu svrhu koristimo najmodernije opremu, odnosno trimere s noževima, jake motorne pile te traktorske malčere spremne za rad i u najtežim uvjetima. Kao dugogodišnji partner INA RNS iskazali smo se kao najjača opcija u ovoj djelatnosti unutar SMŽ, a i šire.

IZNAJMLJIVANJE DIZALICE

Za potrebe visinskih građevinskih ili drugih vrsta radova nudimo uslugu iznajmljivanja Denka Lift dizalice/platforme s djelatnikom koji je u potpunosti osposobljen za rad i manevriranje istom. Usluga je izuzetno primjenjiva kod raznih građevinskih radova, postavljanja krovova, rušenja drveća, čišćenja oluka i žljebova, kao i kod postavljanja uređaja za klimatizaciju te svih drugih radova na visinama.

POLJOPRIVREDNI I ŠUMARSKI RADOVI

U našoj ponudi uz sve ostalo nudimo i usluge pripreme dobara za sjetvu (čišćenje polja, oranje, tanjuranje…), kao i samu sjetvu žitarica te ostalih poljoprivrednih kultura. Dodatne mogućnosti su podizanje nasada – sadnja mladica lješnjaka, vinove loze, aronije i sl. te održavanje poljoprivrednih dobara i vinograda. Što se tiće radova u šumarstvu spremni smo vam ponuditi krčenje šuma, prosjeku, pošumljavanje i njegu mladih šuma.

MANJI GRAĐEVINSKI RADOVI

Pod manjim građevinskim radovima podrazumijevamo postavljanje knaufa, pregradnih stjena od knaufa, keramičarske i soboslikarske radove, postavljanje laminata, lamperije, a po potrebi i sve ostale stolarske usluge.