Ksm Logo Komunalni Servisi Web

Usluga malčiranja

Dogovorite uslugu malčiranja vaših površina. U našoj ponudi uz uslugu malčiranja nudimo i usluge pripreme dobara za sjetvu (čišćenje polja, oranje, tanjuranje…), kao i samu sjetvu žitarica te ostalih poljoprivrednih kultura. Dodatne mogućnosti su podizanje nasada – sadnja mladica lješnjaka, vinove loze, aronije i sl. te održavanje poljoprivrednih dobara i vinograda. Što se tiće radova u šumarstvu spremni smo vam ponuditi krčenje šuma, prosjeku, pošumljavanje i njegu mladih šuma.

Što je malčiranje?

Malčiranje je izraz koji se koristi u poljoprivredi i vrtlarstvu. Odnosi se na postupak uklanjanja korova s ​​polja ili vrta košenjem ili rezanjem. To se obično radi kako bi se spriječilo natjecanje korova s ​​usjevima ili drugim biljkama za resurse kao što su sunčeva svjetlost, voda i hranjive tvari. Malčiranje se može obaviti ručno pomoću alata kao što su motike ili kose, ili uz upotrebu mehaničke opreme kao što su traktori ili čistači korova.

Podijelite objavu:

Povezane objave

Iskopi Bagerom Ksm Sisak

Iskopi bagerom

Iskopi bagerom s odvozom iskopanog materijala. Pod usluge iskopa bagerom se podrazumijeva: iskopi kanala (voda, struja, plin,  itd…), iskopi za

Vidi više